Kirke 2018-01-06T17:21:55+00:00

Vi sikrer værdier

Med intelligent videoovervågning tilbyder videoovervågning med videoanalyse og de bedste billeder på markedet.

Hør mere om vores alarmsikring, GPS sporing og adgangskontrol.

Kontakt os

Sikring af værdier

Hærværk og tyveri er desværre en del af dagligdagen i flere kirker og på kirkegårde. Vi kan hjælpe dig med at sikre dette med en professionel videoovervågning, alarmsikring og adgangskontrol.

Videoovervågning af kirken og adgangsvejen har en stor præventiv effekt mod hærværk. Samtidig giver det mulighed for at se hvad der har været sket, og med en proaktiv sikring med f.eks. en højttaler, kan det helt forhindres.

Med adgangskontrol og alarmsikring har du hele tiden et overblik over bygninger og værdier.

GPS sporingsenheder og DNA spray kan sikre enkelt genstande. Få f.eks en alarm hvis enkelt genstande fjernes fra kirken eller andre steder.

Kontakt os for mere information

Finn Dal, Herlufsholm Kirke

Vi bruger SeeSafe til at sikre vores værdier.

Præcis detektion

Avigilon Presence Detector (APD) er en lille formfaktor impulsradar enhed med selvlærende radaranalytik, der scanner, lærer og kontinuerligt tilpasser sig miljøet. Dette giver det mulighed for at yde ekstremt høj nøjagtighed til at detektere tilstedeværelsen af en person i afstander op til 9 meter fra sensoren, selvom genstanden er skjult eller blokeret af genstande som tæpper, pap, træ og gips.

Ved hjælp af avanceret radaranalytikteknologi hjælper APD med at løse udfordringen med nøjagtig registrering af mennesker i indendørs områder, hvor traditionelle enheder kan begrænses.

Impulsradarteknologi

Impulsradarteknologi udnytter et meget lavt energikort, kortdistributionssignal med en meget bredere frekvens end konventionelle radarsystemer. Dette gør det effektivt at opdage mennesker, selv når de ikke bevæger sig, samtidig med at de kan opdage fin bevægelse som vejrtrækning for at advare om tilstedeværels

GPS/Objekt sporing

Suveræn og enkel sporingsenhed
til overvågning af store og små værdigenstande

Læs mere

DNA mærke

DNA Kit er designet til at private, virksomheder, institutioner og offentlige instanser kan forebygge indbrud og tyveri ved at mærke og beskytte ejendele med en nærmest usynlig SelectaDNA væske med UV-sporstof.

Læs mere

Adgangskontrol

Når du ser adgangskontrol som en investering, så er den hurtig tjent hjem. Med adgangskontrol kan du skabe overblik over, hvem der har adgang til alle områder eller et fysisk afgrænset område.

Læs mere