Sundhedssektor 2018-01-01T12:58:48+00:00

Sikring af patienter, personale & bygninger.

Videoovervågning med de bedste billeder på markedet.

Radar til sikring af patienter og aktiver.

Adgangskontrol til adgangsveje.

Videoovervågning – sikring af personale

Vi garanterer de bedste billeder på markedet til alle opgaver!

I dag handler det ikke om så høj opløsning som muligt, men om at finde den rette opløsning til opgaven. For høj opløsning kan både fordyre dit projekt, og sænke din bredbåndshastighed kraftigt.

Lad os derfor rådgive dig til en løsning, som er tilpasset netop dit behov. Med udgangspunkt i dine forventninger og ønsker, finder vi sammen den helt rigtige løsning.

Personlig GPS tracker

Lommy Personal er en lille avanceret sporingsenhed, som er udviklet til at give stor personlig sikkerhed. Enheden er meget let at betjene og så fleksibel, at den altid vil kunne tilpasses brugerens særlige behov. Som et af markedets eneste produkter kan Lommy Personal, i kombination med Lommy Tag, give dig tryghed, både udendørs, men ligeledes inde i bygninger – dette er helt unikt!

Er der puls i lokalet? Er patienten i live?

Præcis detektion

Avigilon Presence Detector (APD) er en lille formfaktor impulsradar enhed med selvlærende radaranalytik, der scanner, lærer og kontinuerligt tilpasser sig miljøet. Dette giver det mulighed for at yde ekstremt høj nøjagtighed til at detektere tilstedeværelsen af en person i afstander op til 9 meter fra sensoren, selvom genstanden er skjult eller blokeret af genstande som tæpper, pap, træ og gips.

Ved hjælp af avanceret radaranalytikteknologi hjælper APD med at løse udfordringen med nøjagtig registrering af mennesker i indendørs områder, hvor traditionelle enheder kan begrænses.

Impulsradarteknologi

Impulsradarteknologi udnytter et meget lavt energikort, kortdistributionssignal med en meget bredere frekvens end konventionelle radarsystemer. Dette gør det effektivt at opdage mennesker, selv når de ikke bevæger sig, samtidig med at de kan opdage fin bevægelse som vejrtrækning for at advare om tilstedeværelse.

Adgangskontrol – Intercom

Vi skræddersyer en løsning til netop dit behov.

Når du ser adgangskontrol som en investering, så er den hurtig tjent hjem. Med adgangskontrol kan du skabe overblik over, hvem der har adgang til alle områder eller et fysisk afgrænset område.

Vores helt nye adgangskontrol og intercomanlæg er IP baseret.

  • Modulopbygges
  • Rustfrit stål, IP54, IK07
  • HD kamera med vidvinkel
  • Video og Audio