• Intelligent Videoovervågning

  Nummerpladeregistrering
  Tælling af kunder
  Adfærdsanalyse
  Videopatruljering
  Videoidentifikation

Tank og servicestationer

 • Intelligent områdesikring
 • Nummerpladeregistrering
 • Videopatruljering over stationerne

Med intelligent videoanalyse gives der en alarm hvis der er længere ophold på pladsen end tilladt. Dette kan markeres i udvalgte områder eller i hele billedet.

Nummerpladeregistrering aflæser alle nummerplader der kommer på pladsen. Der kan laves en “sort/hvid” liste som enten kan give tilladelse eller afvise en nummerplade.

PTZ kameraer konfigureres til at observere over et område. Med smart-tracking følger kameraet efter objekter i bevægelse.

Oil! Tank & Go

Hos Oil har vi valgt at sikre alle vores stationer med PTZ kameraer, som vi kan styre og monitorere fra vores hovedkontor. Vi har på den måde et komplet overblik døgnet rundt og kan servicere vores kunder optimalt.

Nogle af udfordringerne ved de ubemandede servicestationer er, at holde øje med pladsen, standerne og kunne servicere kunderne på afstand. Med videoanalyse registrerer vi hvor lang tid der er ophold på pladsen. Vi kan give alarmer ved uønsket aktivitet og ”luskeri” på pladsen. Derudover kan hele pladsen monitoreres fra 360 graders PTZ kameraer med auto-tracking.

SeeSafe overtog vores eksisterende installation og har løbende opgraderet systemet med unik billedkvalitet og ny brugervenlig software. Driftsikkerhed og hurtig service er essentielt for os, SeeSafe lever på alle niveauer op til vores krav.