OIL! tank&go – Intelligent videoovervågning

“Vi har udskiftet til nye 4 megapixel kameraer og PTZ styrbare kameraer på stationerne, hvilket har givet et unikt overblik fra hovedkontoret. Med en specialudvalgt software platform har Oil et nemt og brugervenligt system, som benyttes mange gange hver dag fra vores hovedkontor i Vejle.”

Henrik Schöler, Manager

Central videoovervågning

Henrik Schöler, Manager:

Vi har udskiftet til nye 4 megapixel kameraer og PTZ styrbare kameraer på stationerne, hvilket har givet et unikt overblik fra hovedkontoret. Med en specialudvalgt software platform har Oil et nemt og brugervenligt system, som benyttes mange gange hver dag fra vores hovedkontor i Vejle.

Nogle af udfordringerne ved de ubemandede servicestationer er, at holde øje med pladsen, standerne og kunne servicere kunderne på afstand. Med videoanalyse registrerer vi hvor lang tid der er ophold på pladsen. Vi kan modtager alarmer ved uønsket aktivitet og ”luskeri” på pladsen. Derudover kan hele pladsen monitoreres fra 360 graders PTZ kameraer med auto-tracking.

SeeSafe overtog vores eksisterende installation og har løbende opgraderet systemet med unik billedkvalitet og ny brugervenlig software. Driftsikkerhed og hurtig service er essentielt for os, SeeSafe lever på alle niveauer op til vores krav.

Med intelligent videoanalyse gives der en alarm hvis der er længere ophold på pladsen end tilladt.

Dette kan markeres i udvalgte områder eller i hele billedet.

Nummerpladeregistrering aflæser alle nummerplader der kommer på pladsen. Der kan laves en “sort/hvid” liste som enten kan give tilladelse eller afvise en nummerplade.

PTZ kameraer konfigureres til at observere over et område. Med smart-tracking følger kameraet efter objekter i bevægelse.

Vil du høre mere om denne løsning?