LED skærmløsninger 2018-02-10T14:17:43+00:00

Vi kan levere storskærme
i alle størrelser
og formater

Digital skiltning og monitorering

Det digitale skilt er fremragende medie, fordi bevægelserne
på skiltets skærm naturligt fanger vores blik og opmærksomhed.

LED-skærme

Skab maksimal synlighed omkring jeres budskab med en lysstærk og kontrastrig LED-skærm, der er en naturlig blikfanger. LED-skærme kan opbygges i alle formater og størrelser, så der er rig mulighed for at lege med det visuelle udtryk og gøre jeres messestand opsigtsvækkende.

Infiniteskærme

Infinite skærme er kantløse skærme, der kan bruges individuelt eller sammensættes til større, imponerende skærmløsninger med utraditionelle formater. Skærmene kan bruges til både statisk og skiftende indhold, hvilket gør dem til både fremragende infoskærme og blikfangere.

Fleksible og driftsikre kvalitets LED moduler

Vores brede udvalg af LED produkter, sikrer at du altid får den optimale løsning i forhold til dine behov og ønsker. Alle vores LED produkter er professionelle kvalitetsprodukter, der er designet til deres formål og har en lang levetid. Vi har LED moduler til både indendørs og udendørs brug.

LED Skilte og Pyloner

Vi tilbyder både standard- og specialløsninger indenfor digitale LED-skilte. I designet af vores udendørs skilteløsninger har vi lagt vægt på enkelt design, funktionalitet og visuel gennemslagskraft. LED-skærme er specialudviklet til udendørs brug, hvilket betyder, at skærmene kan tåle regn og sne, samt at dagslys og direkte sollys ikke påvirker skærmenes krystalklare billedkvalitet.

Storskærm til mødelokaler og kontrolcentraler

I lokaler, hvor der afholdes mange præsentationer, kan en storskærm som eksempelvis den hos DONG Energy, være et fantastisk arbejdsredskab. En skærm som denne bruges til præsentationer ved bestyrelsesmøder, medarbejderintro og diverse arrangementer med eksterne deltagere. At bringe så megen visualitet ind i et mødelokale, styrker formidlingen markant og giver tilhørerne en større oplevelse.

Kontakt os for mere info

Få dit budskab ud med udendørs LED storskærme!

Budskaber på digitale LED storskærme tiltrækker sig naturligt mere opmærksomhed end budskaber på klassiske papirplakater. Kombinationen af skiltets lys og de skiftende budskaber, gør digitale LED storskærme til et stærkt og opsigtsvækkende medie. Da digitale LED storskærme viser skiftende og aktuelle budskaber, får skiltene en høj nyhedsværdi, hvilket yderligere styrker forbipasserendes opmærksomhed på digitale skilte og budskaberne.

Kontakt os for mere info

Videokonference udstyr

Vi fokuserer på design, udvikling og uafhængig forskning i audio- og videokonference-systemer.

Vores systemer omfatter et komplet udvalg af videokonferenceprodukter såsom videokonference-hardware-enheder, software-enheder, styringsenheder til styring af flere punkter, styringssystemer, konferencesolk og periferiudstyr.

Vi tilbyder forskellige videokonference-løsninger til brug på en bred vifte af områder, såsom generel industri, offentlig sikkerhed, fjernundervisning og telemedicin.