Hærværk og tyverisikring

Proaktiv sikring

Med intelligent videoovervågning og videoanalyse holder vi øje med din ejendom og dine værdier.

Med videoanalyse kan vi give dig en alarm hvis der sker ændring i et givent miljø. Hvis der f.eks. fjernes et element fra et defineret område, så kan vi give dig en alarm. Modsat, hvis der placeres et element i området, så får du en alarm.

Vi kan samtidig give en alarm hvis en eller flere personer opholder dig i et defineret område i længere tid end tilladt.

Med 4K kameraer sørger vi for den bedste billedkvalitet til identifikation. Med specielle natobjektiver leverer vi farvebilleder ned til meget lav lux.

Demoklip test: anråb ved indtrængen

Denne skurvogn er placeret tæt på en skole og et offentlig stisystem.

Vores kunde havde oplevet en del hærværk og uønsket aktivitet. De havde derfor opstillet et hegn, hvilket desværre ikke hjalp.

Vi monterede derfor et kamera til observation af pladsen. I kameraets synsfelt konfigurerede vi et “virtuelt hegn”. Hvis nogen træder ind i det område, så bliver der anråbt via den opsatte højttaler med en indtalt speak. Efterfølgende oplevede vores kunden ingen problemer.

Se denne lille video som vores tekniker optog på stedet.

Det er også muligt at opkoble denne løsning til vores kontrolcentral, som så observere og anråber direkte på pladsen. Husk lyd!

Kontakt SeeSafe

Udfyld kontaktformularen, eller send os en mail på kontakt@seesafe.dk

Hvem er vi

SeeSafe ApS
CVR: 31257735

Her ligger vi

Valnæsvej 3
4700 Næstved
Afdelinger: Odense, Horsens og Aalborg

Følg os