Radar sikring 2018-02-09T10:09:09+00:00

Radar teknologi

Ud over
præcision er det
omkostningseffektivt!

Radar Sikring

Netværksradardetektoren er udviklet som et supplement til dit videoovervågningssystem og bruger avanceret radarteknologi og intelligente algoritmer til at opdage overtrædelser, der kan have overtrådt din første forsvarslinje for at komme ind i dine lokaler. Præcist, minimerer falske alarmer – i ethvert vejr og på ethvert tidspunkt af dagen eller natten.

Radar Teknologi

Ud over nøjagtig detektion giver radarteknologien dig også detektering, der er omkostningseffektiv. Ingen falske alarmer betyder færre unødvendige omkostninger, for ikke at nævne sikkerhedspersonale, der kan fokusere på reelle trusler. Radar sparer også penge på andre måder: for eksempel kan det udløse et lys, når der er noget der er opdaget, så der er ingen grund til at tænde dine lokaler om natten.

Præcis detektion

Avigilon Presence Detector (APD) er en lille formfaktor impulsradar enhed med selvlærende radaranalytik, der scanner, lærer og kontinuerligt tilpasser sig miljøet. Dette giver det mulighed for at yde ekstremt høj nøjagtighed til at detektere tilstedeværelsen af en person i afstander op til 9 meter fra sensoren, selvom genstanden er skjult eller blokeret af genstande som tæpper, pap, træ og gips.

Ved hjælp af avanceret radaranalytikteknologi hjælper APD med at løse udfordringen med nøjagtig registrering af mennesker i indendørs områder, hvor traditionelle enheder kan begrænses.

Impulsradarteknologi

Impulsradarteknologi udnytter et meget lavt energikort, kortdistributionssignal med en meget bredere frekvens end konventionelle radarsystemer. Dette gør det effektivt at opdage mennesker, selv når de ikke bevæger sig, samtidig med at de kan opdage fin bevægelse som vejrtrækning for at advare om tilstedeværelse.