Accelleret af kunstig intelligens

Vores software løsninger og produkter understøtter AI og videoanalyse for at imødekomme dine specifikke behov.

For at opnå den højest mulige nøjagtighed udnytter vi dit system med neurale netværk, der er trænet ved hjælp af f.eks. videoer fra lokationen og passer til dine specifikke opgaver.

Hvad får du med en løsning fra os?

AI-videoanalyse udtrækker menneskelige udseendekarakteristika, såsom farven og typen af tøj, sko og hovedbeklædning, og gemmer dem i databasen. Du kan vælge en person i rammen eller uploade et billede for hurtigt at finde lignende personer i videooptagelserne fra flere kameraer.

Menneskelig holdnings-genkendelse

Behavior Analytics genkender risikosituationer tidligt ved at opdage specifikke menneskelige stillinger: for eksempel en kassemedarbejders løftede arme eller en person, der sidder på hug ved en hæveautomat.

Vores nyeste AI software registrere butikstyveri hvis en kunde putter ting i lommen eller tasken. Alarmering med en kort GIF fil sendes øjeblikkeligt til indehaveren, så der kan reageres ved kassen.

Opdag branden i tide

Intelligent brand- og røgvideodetektion fungerer i områder, hvor andre typer sensorer er ineffektive, f.eks. i åbne rum.

Det giver tidlig detektering af brand-hotspots, hvilket fører til en betydelig reduktion af skader.

 

Termisk sikring

Termiske kameraer kræver ikke en lyskilde og er derfor fremragende til at give forbedret dækning i forskellige miljøe , såsom dem med barske forhold eller ekstremt mørke

Termiske kameraer er meget udbredt til perimeterbeskyttelse, beskyttelse af nøglekomponenter (elektriske komponenter, maskiner, gaspumper osv.) og overophedningsdetektion i kritisk infrastruktur, forebyggelse af skovbrande og andre scenarier.

Høj nøjagtighed i komplekse scener

Et neuralt netværk opdager præcise objekttyper som mennesker eller køretøjer og filtrerer falske alarmer i komplekse scenarier. F.eks. kan vi identificere køn og alder som metadata (anonymt).

Neuraltælleren tæller bevægelige eller statiske objekter af en bestemt type, f.eks. biler på en parkeringsplads eller folk på salgsgulvet. Dette er nyttigt til ikke-sikkerhedsrelaterede applikationer.

Nem adgang via app

Få adgang til live- og optagede videoer med lyd. Søg efter ansigter, nummerplader og begivenheder ved hjælp af kriterier og tidsintervaller.

Se kort over bevægelsesvarme. Gennemse og administrer alarmhændelser og bogmærker.

Styr PTZ-kameraer og brug digital zoom. Eksporter billeder, videoer og analyser kamera- og videoarkivstatistikker.

GDPR klar

Vores software kan automatisk maskere objekter i live og optaget video, hvilket er afgørende for overholdelse af GDPR og andre databeskyttelses-/privatlivsbestemmelser.

En intelligent, ressourceoptimeret algoritme maskerer pålideligt objekter i kameraets FOV og bruger minimal computerkraft.

Du kan også anvende AI-detektion til kun at skjule bestemte objekter, f.eks. mennesker.

Identificering af køretøjer

AI identificerer og lagrer mærke, model, hastighed og farve på køretøjer i en trafikstrøm.

Du kan bruge alle disse kriterier til at finde køretøjer i optaget video fra flere kameraer samt åbne adgangsveje, porte mv.

Dette er vigtigt, når nummerpladenummeret på et køretøj af interesse er ukendt.

Samarbejde med verdens største producenter af kunstig intelligens

Få den rette løsning første gang

En løsning du kan vækste med

Vi har et tæt samarbejde med specialiserede producenter inden for billedbehandling og videorelaterede teknologier. Vores primære mål er at levere produkter og løsninger af højeste kvalitet, der spænder fra højopløsningsbilleder til billeddannelse i svagt lys og billedstabilisering til problemfri videostreaming.

Vi er altid opdaterede med de nyeste tendenser i industrien, herunder multi-dimensionel opfattelse, kunstig intelligens, cloud computing og big data, og integrerer disse teknologier i vores løsninger.

Vores skræddersyede tilbud inkluderer genbrug af eksisterende kabler ved opgradering, hvilket gør det nemt og omkostningseffektivt for vores kunder. Vi er stolte af at kunne levere markedets førende billedkvalitet, fleksibel videooptagelse og levende farvebilleder selv under dårlige lysforhold.

Vores smarte app giver dig online adgang og mulighed for at drage fordel af avanceret analyse og alarmering via pushbeskeder.

Vores videoanalysefunktioner giver dig proaktiv overvågning med avancerede funktioner som ansigtsgenkendelse, persontælling, kø-registrering og meget mere. Vi er engagerede i at levere avancerede og skræddersyede løsninger, der sikrer den bedst mulige videoovervågningssikkerhed.

Skal vi holde et møde?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.