Få budskabet frem

Digital signage er en moderne måde at præsentere dynamisk indhold på digitale skærme. Det skaber engageret og effektiv kommunikation med vigtige informationer og reklamer.

Digital signage er udbredt i forskellige miljøer som butikker, kontorer, lufthavne og offentlig transport.

Hvad får du med en løsning fra os?

Ved anskaffelse af et digital signage-system er det vigtigt at tænke langsigtet. Overvej forskellige scenarier og vælg en leverandør, der passer bedst til dine behov. Tag højde for de langsigtede omkostninger ved systemet, herunder investering, drift og vedligeholdelse.

Vælg en leverandør, der kan tilpasse sig dine fremtidige behov og ændrede krav. Det er en vigtig beslutning med indflydelse på din forretningsdrift i mange år.

SeeSafe har bl.a. valgt at tilbyde Hikcentral som en digital signage-løsning.

Herunder er der 4 fordele ved at bruge dette system og generelt digital signage på:

1. Målrettet markedsføring

Ved at bruge digital signage kan man målrette markedsføringen til de besøgendes behov og interesser og på den måde skabe mere relevante og engagerende oplevelser.

2. Øget opmærksomhed

Digital signage kan bruges til at skabe imponerende visuelle effekter og levende indhold, som kan tiltrække besøgendes opmærksomhed og skabe større interesse for produkter og tjenester.

3. Bedre kundeservice

Digital signage kan bruges til at informere besøgende om åbningstider, priser, produkter og tjenester, hvilket kan øge kundetilfredsheden og give en bedre kundeservice.

4. Øget sikkerhed

Hikcentralen kan bruges til at overvåge adgangen til bygningen eller området og sørge for, at kun autoriserede personer har adgang.

På den måde kan man sikre en højere grad af sikkerhed og undgå uautoriseret adgang.

Samarbejde med verdenskendte HikCentral på digital signage

Der skal være tillid begge veje

Hvorfor vælge os til digital signage?

SeeSafe er en førende sikkerhedspartner med omfattende erfaring og ekspertise i at levere skræddersyede videoovervågningsløsninger. Vores mål er at være en af de største og mest betroede udbydere inden for TV-overvågning og sikringsmarkedet.

Vi skiller os ud ved at være ISO9001-certificeret til alle sikringsopgaver og have PET-sikkerhedsgodkendelse. Som aktivt medlem af Sikringsgruppen og medlem af Tekniq er vi engageret i at opretholde høje standarder og være en pålidelig partner for vores kunder.

Med vores omfattende ekspertise og brancheanerkendelse er SeeSafe den foretrukne leverandør, når det kommer til digital signage og sikkerhedsløsninger. Vi er dedikerede til at levere pålidelig og avanceret teknologi, der imødekommer dine specifikke behov.

Skal vi holde et møde?