Privatlivspolitik for SEE SAFE ApS

  1. Introduktion

SEE SAFE ApS (herefter omtalt som “vi”, “os” eller “vores”) med CVR nummer 31257735 og adresse på Tømrervænget 6, 4700 Næstved, er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer og beskytter dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og interagerer med os via webformularer.

Ved at bruge vores hjemmeside og give os dine oplysninger, accepterer du denne privatlivspolitik og giver samtykke til vores brug af dine personoplysninger i overensstemmelse med betingelserne i denne politik.

  1. Personoplysninger, vi indsamler

Vi kan indsamle og behandle følgende personoplysninger om dig:

2.1 Oplysninger, du giver os Når du udfylder webformularer på vores hjemmeside, kan vi indsamle oplysninger som navn, e-mailadresse, telefonnummer og andre oplysninger, som du frivilligt afgiver.

2.2 Oplysninger, vi indsamler automatisk Når du besøger vores hjemmeside, kan vi automatisk indsamle tekniske oplysninger om din enhed, IP-adresse, browsertype og -version, tidszoneindstilling, operativsystem og platform samt oplysninger om dit besøg, herunder de sider, du besøger.

  1. Formål med behandling af dine personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

3.1 For at besvare dine henvendelser og levere de oplysninger, du anmoder om via webformularer.

3.2 For at forbedre vores hjemmeside og sikre, at indholdet præsenteres på den mest effektive måde for dig og din enhed.

3.3 For at overholde gældende love og regler, herunder at opfylde vores forpligtelser i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

  1. Deling af dine personoplysninger

Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser over for dig, eller som krævet ved lov eller med din tilladelse.

  1. Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og kun så længe, det er nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet, eller for at overholde vores juridiske forpligtelser.

  1. Sikkerhed

Vi træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, misbrug, tab eller ødelæggelse.

  1. Dine rettigheder

Du har visse rettigheder i henhold til dine personoplysninger, herunder retten til:

7.1 At anmode om adgang til dine personoplysninger og få en kopi af de oplysninger, vi opbevarer om dig.

7.2 At anmode om berigtigelse af dine personoplysninger, hvis de er ukorrekte eller ufuldstændige.

7.3 At anmode om sletning af dine personoplysninger, når det er relevant, og under visse omstændigheder.

7.4 At gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

7.5 At anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger under visse omstændigheder.

7.6 At anmode om dataportabilitet, hvilket betyder, at du kan anmode om at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og have ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

For at udøve dine rettigheder eller få mere information om dine rettigheder, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne nedenfor.

  1. Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid. Alle ændringer træder i kraft, når den opdaterede politik offentliggøres på vores hjemmeside. Vi anbefaler, at du regelmæssigt gennemgår vores privatlivspolitik for at holde dig informeret om vores praksis og dine rettigheder.

  1. Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer vedrørende denne privatlivspolitik eller vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte os på:

SEE SAFE ApS Tømrervænget 6 4700 Næstved Danmark

E-mail: kontakt@seesafe.dk

Dato for seneste opdatering: 21-03-2023