Sommerland Sjælland – Videoanalyse til sikring af forlystelser

“SeeSafe overtog vores gamle anlæg og har reetableret og udbygget det med helt ny teknologi og intelligent overvågning, som vi forventer os meget af i fremtiden.”

Direktør, Kåre Dyvekær

Produktion og Procesovervågning​

Direktør, Kåre Dyvekær:

“I Sommerland Sjælland har vores gæster fri adgang til alle aktiviteter, også forlystelser som man selv skal betjene. Derfor har vi brug for professionel videoovervågning som kan registrere, tælle gæster og f.eks. stoppe aktiviteter hvor der er flere gæster end tilladt.

SeeSafe overtog vores gamle anlæg og har reetableret og udbygget det med helt ny teknologi og intelligent overvågning, som vi forventer os meget af i fremtiden.”

Hvert enkelt kamera kan justeres med individuelle alarmer for varmegrader.

Kameraerne kan kombineres med videoanalyse og intelligens, hvilket giver uanede muligheder for detektion i produktionsvirksomheder.

Vi tilbyder en lang række specialløsninger til industrien, som tilpasses til hvert enkelt behov. Procesovervågning og inspektion i mindre rum. Machine-vision er en produktportefølje som omfatter bla. scanningskameraer, linjescanningskameraer, smarte kameraer og 3D-målekameraer mv.

Med termiske kameraer analyserer vi brand, røg og f.eks. temperaturalarmer.

Vil du høre mere om denne løsning?